marți, 5 aprilie 2011

De ce nu vor femeile să facă sex ?

                 De fiecare dată când femeile nu vor să facă sex, în spatele acestei decizii stă un motiv. Am o profesoară foarte dragă mie care ne spunea într-o zi cam așa : “Dacă vreți să deslușiți și să înțelegeți un lucru, duceți-vă la geneza lui, porniți de la izvor”. Pe această teorie este bazat articolul nostru.
                După ce am căutat câteva informații și mi-am “sondat” toate prietenele, am reușit să găsesc câteva motive foarte bine întemeiate pentru care femeile nu vor să facă sex.

1.       Nu sunt epilate
De câte ori nu ai refuzat o partidă de sex pe motiv că ești neepilată ? Foarte bine, nu te acuză nimeni că dorești să păstrezi o imagine în fața iubitului tău.. Dar când știi că urmează să faci sex..nu folosi  “neepilatul” ca o barieră antisex, când ai putea defapt să te epilezi.

2.       Lenjerie intimă nepotrivită.
De obicei, când apare o ocazie de “sex spontan”, iar tu porți chiloțeii ăia pătați de clor și cu elasticul puțin desfăcut, pentru că ești foarte atașată de ei și nu poți să-i arunci..nu e nimic anormal să refuzi o partidă de sex.

3.       O ceartă zdravănă
După o ceartă ce are la bază probleme serioase, numai de sex nu îți arde.. Unde mai pui că situația a rămas în pom și nu e nici urmă de rezolvare..

4.       Somnul
Specialiștii spun că somnul  are prioritate în fața sexului la femei. Dar nu numai specialiștii spun asta, și femeile în general. Atunci când te paște un somn, numai gândul că trebuie să te miști te cutremură.

5.       Stresul la muncă
Când ajungi acasă și te gandesti că mâine șeful va vedea că nu ți-ai îndeplinit sarcinile.. nu găsești plăcută o activitate sexuală.

Nici unul din motivele de mai sus nu este “nerezolvabil”. Iar voi fetelor, dacă mai aveți si alte motive pentru care nu vreți să faceți sex uneori, nu ezitați să veniți cu completări.

2 comentarii:

  1. 6. Constrangeri patologice
    Dureri de cap, bruta, abdominale, ciclu menstrual.....etc...
    Nu stiu cate femei isi suporta sotul pe langa ele in aceste momente....!!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !