luni, 18 aprilie 2011

Cum să-ți închei socotelile cu viața.


Am ales un ruj puternic. Un ruj de culoare roșie care să îmi scoată în evidență buzele. Apoi am ales un dermatograf negru. Să îmi facă ochii mai mari.Am optat pentru un fard maro, să îmi fac ochii să pară albaștri, chiar dacă ei sunt gri sau verzi.M-am îmbrăcat cu o rochie neagră, strâmtă pe corp și foarte foarte scurtă..

Mi-am pus cercei cu diamante roșii, sclipitoare. M-am încălțat cu pantofi roșii cu toc cui de 12 cm. Mi-am încrețit părul meu blond, și mi-am pus o fundă neagră printre bucle.M-am dat cu cel mai bun parfum pe care îl aveam prin casă. Apoi m-am dus la oglindă și m-am privit cu interes. Nu mă recunoșteam, eram foarte vulgară. 

M-am urcat în mașină și am pornit către benzinărie. Am făcut full-ul, mi-am cumpărat vreo 3 pachete de țigări și o cafea fierbinte fără zahăr.Am pornit mai departe, neștiind unde vreau să ajung, cu muzica la maxim și cu țigara aprinsă în mână.

M-am uitat la vitezometru și aveam 150 km/h . Nici nu mă interesa. Cântam odată cu muzica, fumam și mai luam câte o gură din cafeaua amară.

Era noapte și foarte întuneric. Drumurile nu erau iluminate deloc.Am avut impresia că în fața mașinii mele se află un obstacol, iar în încercarea de a-l evita, am ajuns cu mașina în afara părții carosabile. Am încercat să pornesc mașina și să plec de acolo dar nu mai vroia să pornească.

M-am dat jos din mașină, mi-am luat geanta, țigările și cafeaua și m-am dus în stradă, așteptând să vină cineva. Mi-am aprins o țigară și încă una și încă una până când am văzut niște faruri apropiindu-se. Mi-am aranjat părul, am aruncat țigara și am călcat pe ea, am aruncat și cafeaua, și am adoptat o poziție sexy.

                Era un Audi negru. Nu știu ce marcă. I-am făcut semn și a oprit lângă mine. Era un tip singur, la vreo 30 de ani, brunet, cu ochii albaștri. M-a întrebat ce s-a întâmplat și i-am zis că am avut un mic accident și dacă mă poate lua și pe mine. M-a invitat elegant în mașină și a pornit mai departe. M-a întrebat unde merg, și i-am zis să mă lase unde vrea el.

                Am mers cu mașina cam 50 de minute. Nimeni nu a scos nici un cuvânt în tot acest timp. Am ajuns pe un drum pietruit unde erau foarte multe case. Era întuneric și nu puteam să îmi dau seama unde mă aflu. Tipul a oprit mașina și a zis că am ajuns.

                Mi-a deschis ușa și m-a poftit afară. Am ieșit din mașină și l-am urmat. Am intrat într-o casă mare, unde era foarte cald și erau niște pereți foarte colorați. M-am așezat pe canapea, și tipul m-a întrebat dacă doresc ceva de băut.  Am zis că orice.

                M-a servit cu un pahar de votcă. L-am dat repede pe gât și am mai cerut încă unul. În timp ce îmi mai punea un pahar, se uita la mine cu niște ochi uimiți. Eu continuam să nu vorbesc, la fel și el.

                Am băut și al doilea pahar, și de data asta nu am mai cerut altul, mi-am pus singură altul. Tipul s-a ridicat brusc de la masă, iar eu am crezut că urmează să mă dea afară. Dar el mi-a zis de fapt, pe mine mă cheamă Chris, tu cum te numești ? Mă uitam ușurată la el, și cu o voce subțire i-am zis că mă numesc Natasha. 

-          Natasha, zise el, nu vrei să ascultăm puțină muzică?
-          Ba da.
-          Ce muzică ți-ar plăcea ?
-          Orice, nu-mi pasă.

A început să se audă pe fundal un sunet. Nu puteam să-mi dau seama ce muzică era aia, căci terminasem deja și al 4-lea pahar de votcă.

S-a apropiat de mine, mi-a întins o mână și m-a întrebat dacă vreau să dansez. Eu m-am ridicat resemnată, fără să răspund la întrebare și am început să mă învârt împreună cu el fără să-mi dau seama dacă urmez ritmul muzicii.

M-a luat în brațe și mi-a șoptit la ureche :
-          Trebuie să dormi, vorbim de dimineață.

Şi m-a dus într-un dormitor cu pereții galbeni, m-a așezat în pat și m-a învelit cu o pătură.
Am stat întinsă acolo, și am așteptat, am tot așteptat. Am crezut că au trecut 6 ore, dar trecuseră doar 6 minute. M-am ridicat amețită și m-am dus în living. Chris nu era acolo, dar cheile de la mașină erau pe masă. I-am luat cheile și geanta mea de pe canapea, și am ieșit brusc pe ușă.

Din fericire, am văzut mașina parcată exact cum ieșeai din curte și am sperat că am cheile potrivite. Am deschis-o, m-am suit la volan, am pornit mașina și am plecat de acolo. Mergeam cu viteză pe un drum pietruit cu multe intersecții și nu știam încotro să mă îndrept. Dar am făcut stânga, dreapta, iar stânga iar dreapta până am ajuns pe un drum asfaltat.

Am început să conduc mai încet, să nu pățească și mașina asta ce a pățit mașina mea. Am dat drumul la muzică, și nici de data asta nu puteam să îmi dau seama ce sunete sunt alea. Dar eu continuam să conduc.

Aveam nevoie de o țigară, așa că mi-am scos pachetul din geantă, am răsturnat-o pe toată pe scaunul din dreapta să găsesc și bricheta, și în sfârșit, puteam să fumez. Trăgeam din țigara aia de parcă ar fi fost ultima dată când fumez.

Am ajuns la o benzinărie, și mă bătea gândul să opresc, dar am preferat să merg mai departe. Eram atât de amețită, încât am simțit nevoia să trag pe dreapta să iau puțin aer.

Am oprit motorul și am deschis toate geamurile, apoi am auzit o voce din spatele meu :
-          Te duc undeva ?

M-am întors speriată să văd ce se întâmplă. Pe bancheta din spate, stătea relaxat Chris. Zâmbea și se uita la mine. Mi-a zis că știa că asta urmează să fac. Mă simțeam atât de jenată și i-am zis să mă ducă acasă.

Chris s-a suit în locul meu la volan, eu m-am așezat pe scaunul din dreapta și am pornit mai departe. Nu știam unde sunt și uitasem complet unde locuiesc.  Dar el conducea foarte sigur pe el, și lăsa impresia că mă cunoaște de o viață.

Iar am avut un drum de 50 de minute până ce mașina s-a oprit. M-am dat jos și l-am urmat pe Chris. De data aceasta, am ajuns într-un parc. Mă simțeam atât de liberă și aveam atât de multă încredere în mine.

Chris a început să vorbească.
-          Ai ajuns acasă. Te-am adus în siguranță, de aici înainte te descurci.
-          Îți mulțumesc Chris, dar nu pare a fi o casă aici.
-          Nu. Pare a fi un loc de unde ai putea avea mai mulți clienți. Un loc pe care îl cunosc foarte bine și știu că oamenii plătesc pentru calitate, iar tu pari a fi de calitate.
-          Dar eu nu sunt o... prostituată, am mormăit eu.
-          Așa spuneți toate, dar nu-i nimic. Rămâi cu bine, Natasha.

M-am așezat în iarbă și mă uitam la Chris cum se îndepărtează de mine din ce în ce mai mult. Mă gândeam cine este, de unde a apărut, cine sunt eu, unde stau și cum am ajuns în situația asta.

Mi-am scos din geantă telefonul și țigările. În timp ce mi-am aprins o țigară, căutam un număr de telefon care să mă poată salva, să-mi spună cine sunt și să mă ducă la mine acasă. Dar nu aveam nici un număr în telefon, nu aveam nici un apel format și nici o urmă de mesaj. Am intrat în panică și nu mai înțelegeam nimic.

Am auzit voci în spatele meu și m-am întors să văd ce se întâmplă. Erau doi bărbați, care păreau că mă privesc de ceva vreme. M-am concentrat cât am putut de tare să pot auzi ce vorbesc și nu auzeam decât ceva de bani.

Am început să cochetez cu gândul ce mi l-a spus Chris. Am zis că de ce să nu fac și eu un ban grămadă, dacă tot nu mai știu nimic. Așa că m-am ridicat de jos și m-am dus spre ei. 

-          Bună, numele meu este Natasha și pot să vă ofer orice fel de servicii în schimbul unor sume de bani.
-          Şi cât costă, măi Natasha, un serviciu oferit de tine ?
-          Facem sex odată, pentru suma de 100 de lei.
-          Păi, de ce să mai pierdem timpul, hai să mergem aici, după tufișul ăsta.
-          Mai întâi îmi plătești și apoi mergem.

Tipul mi-a dat în mână 150 de lei, deși îi cerusem doar 100, și m-a tras de braț. M-a împins până am ajuns în niște tufișuri, mi-a ridicat rochia, și m-a penetrat. Nu știu cât a durat totul, dar a fost puțin, oricum. Ne-am întors împreună către tipul celălalt, care la rândul lui mi-a înmânat 150 de lei, și m-a dus și el în același loc, procedând la fel.

După ce a terminat cu mine, mi-a zis că am făcut o treabă minunată, și a plecat de lângă mine, lăsându-mă singură, în timp ce se încheia la pantaloni.

Am rămas uimită de ce am putut să fac, dar mă simțeam bine că am bani și că pot să îmi cumpăr ceva cu ei. Credeam că voi deveni bogată, că nu va fi nevoie să practic sex pentru bani foarte mult timp.

Dar în timp ce stăteam întinsă în tufișuri, s-a apropiat de mine un alt bărbat, un bărbat care mi-a pus mâna pe gură și mi-a zis să nu țip, și să nu mă zbat. A început să mă bată, și să mă tragă de păr, apoi m-a violat și mi-a luat banii.

                        De dimineață, un polițist aflat la fața locului a explicat despre ce e vorba.
În jurul orei 03:00 am primit un telefon că în parcul “T” se află un cadavru. Am sosit la fața locului în 10 minute.
Un medic legist a constatat decesul.
După câteva cercetări, ne-am dat seama că fata a fost mai întâi violată și apoi ucisă. Era fiica unor oameni de afaceri foarte cunoscuți, și din câte am înțeles de la prietenii ei, avea probleme cu drogurile de 1 lună de zile.
Consuma substanțe etnobotanice zilnic.
Părinții ei sunt plecați din țară și nu am putut să dăm de ei momentan.


Un comentariu:

Părerea ta contează !