sâmbătă, 16 aprilie 2011

N-ai fost destul de isteț să te prinzi

Ştii când ți-am zis atunci că mă doare capul ? Eu făceam de fapt pe victima. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Mai știi când ți-am zis că îmi este atât de foame ? Mie nu îmi era foame, era doar un pretext să ies în oraș și să comand o salată și să fac mofturi că nu pot să mănânc. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Îți amintești când ți-am zis că mă bucur atât de tare că mi-ai luat și mie o înghețată ? Eu nu m-am bucurat, că mie nu-mi place înghețata și am aruncat-o în primul coș de gunoi. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Mai ții minte când am spus că n-am ieșit afară din casă de 4 zile ? Te-am mințit, așa fără nici un motiv. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Îți mai aduci aminte când am zis că am primit cel mai frumos cadou din lume de la tine ? Te-am mințit, primisem altul mai frumos. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Ştii când am început să plâng că mi-am rupt o unghie ? Nu-mi păsa de unghie, niciodată nu mi-a păsat. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Mai știi când ți-am zis că sunt fițoasă ? Nu sunt fițoasă. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Îți aduci aminte când am mâncat ciorba aia care mi-ai gătit-o tu și ti-am zis că e mortală? Era oribilă. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

Îți amintești când am spus că vreau și eu niște bomboane ? HA ! Te-am mințit, mie nu-mi plac bomboanele. Dar n-ai fost destul de isteț să te prinzi.

7 comentarii:

  1. Noi incercam, desi nu suntem telepati si de multe ori de asta ar fi nevoie ca sa va intelegem :)

    Si nu puteti sa nu admirati perseverenta unora dintre noi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut... eu una sunt covinsa ca si voi vorbiti codat de multe ori, iar noi nu ne prindem... asta e, stii cliseul: "Femeile sunt de pe Venus, barbatii sunt de pe Marte." :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cat nu-mi plac mie cliseele(sper ca am scris corect) :P

    Dar pe de alta parte... nu crezi ca viata ar fi monotona daca ne-am intelege unii pe altii atat de usor?

    Unde ar mai fi distractia misterul, "aciditatea"," dulcea acreala",... ar fi plictisitor.... parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba da ! Ar fi foarte monotona ! :)) Tocmai de aceea, putem sa scriem articole care ne amuza, putem sa scriem articole care ne bucura sufletul, putem sa scriem articole care ne reprezinta sentimentele.

    Sursa mea de inspiratie sunt sentimentele mele, trairile mele.

    Si nu as vrea sa raman fara inspiratie, caci asta ar insemna sa raman fara sentimente.

    Deci, nu ma deranjeaza absolut deloc ca nu stim absolut totul despre noi. Imi place sa cred ca oamenii pot surprinde cateodata, iar cand mie nu mi-a placut inghetata,, n-as fi vrut sa se prinda nimeni ca nu mi`a placut. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. nici mie nu`mi plac cliseele dar de multe ori rezuma un adevar, ale naibii... + ca oamenii au mereu tendinta de a fi fascinati de necunoscut :)) asa ca, Sabrina, acum vreau sa stiu daca chiar iti plac rigatoni al forno (are o obsesie :P) sau nu :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Abstract. Nu e frumos sa ma intrebi acum ce imi place, ca nu`mi place nimic. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. E normal sa fii fascinat de necunoscut.. parerea mea... :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !