marți, 5 aprilie 2011

Horoscop erotic – cum să seduci bărbatul fiecărei zodii




E evident că niciun horoscop nu este valabil 100%, însă acest horoscop erotic încearcă să evidenţieze câteva trăsături comune tuturor bărbaţior dintr-o anumită zodie. Iată, în linii mari, cum sunt bărbaţii în intimitate, în funcţie de semnul sub care s-au născut: 





Berbec

E un tip foarte pasional, care vrea întotdeauna să câştige. E atras de femeile greu de cucerit şi în acelaşi timp, îi place să simtă că eşti mândră că eşti cu el. Simte nevoia să îi acorzi cât mai multă atenţie şi e rănit în orgoliul propriu dacă simte că nu faci asta. În dormitor, e foarte deschis la sugestii şi gata de orice.

Taur

Deşi nu se îndrăgosteşte uşor, bărbatul din taur e loial, dar uşor posesiv şi gelos. E considerat a fi cel mai senzual semn zodiacal, chiar dacă durează puţin mai mult până se ‘încălzeşte’. Ai mai multe şanse să-l seduci dacă faci asta pe teritoriul lui, pentru că urăşte să doarmă în alt pat decât al lui.

Gemeni

Ca să-l seduci, arată-i că ai răbdare să-l asculţi şi încearcă să fii imprevizibilă, pentru că gemenii au ‘prostul obicei’ de a se plictisi repede. Surprinzător, nu sunt neapărat interesaţi de sex, ci mai degrabă de flirt şi de conversaţiile aluzive care îl preced.

Rac

E tandru şi devotat, dar destul de nesigur pe el, astfel încât va fi nevoie să-i flatezi ego-ul destul de mult. Pe deasupra, trebuie să simtă că poate să aibă încredere în tine, ceea ce înseamnă că nu e loc de promisiuni încălcate sau de altfel de joculeţe. Îi place să fie condus şi e oarecum sensibil şi capricios.

Leu

Inventiv şi creativ, sunt slabe şansele să te plictiseşti cu el. Pe de altă parte, evită criticile, pentru că e lucrul care le taie cel mai rapid cheful. În dormitor îi place să existe cât mai multă acţiune şi adoră interpretarea de roluri.


Fecioară

Bărbatul din fecioară e foarte atent la detalii şi are diverse fantezii pe care le pune în aplicare, atâta timp cât şi tu eşti de acord. Pe de altă parte, fiind consideraţi maniacii controlului din zodiac, totul trebuie să fie bine pus la punct până la ultimele detalii, pentru că sentimentul de siguranţă e cel care îi incită cel mai tare.

Balanţă

Cel mai mult îi place flirtul şi îşi doreşte o parteneră energică şi creativă. Adoră să facă el primul pas şi îşi pierde rapid interesul dacă nu simte că el deţine controlul. Inconvenientul e bărbaţii din balanţă că sunt foarte indecişi, astfel încât poate dura o veşnicie până obţii un răspuns clar de la ei.

Scorpion

E loial, deşi are tendinţa de a fi posesiv, gelos şi neîncrezător în partenera lui. Cu toate acestea, în intimitate lasă garda jos. O ciudăţenie a acestei zodii e că bărbatul năascut sub acest semn e incitat de faptul că şi alţi bărbaţi te vor. Cu cât pari mai dorită, cu atât devii mai interesantă în ochii lui.

Săgetător

Optimist şi entuziast, bărbatul din săgetător este senzual şi nu suportă gelozia şi nici să simtă că e controlat. De obicei sunt greu de cucerit şi adoră să facă pe inabordabilii. Partea tristă e că de multe ori priveşte sexul ca pe un sport.


Capricorn

Pentru capricon, totul pare a fi o afacere, inclusiv dragostea şi sexul. E timid şi introvertit, însă îşi doreşte o relaţie de lungă durată. Nu te lăsa, însă, înşelată de de aparenţe: chiar dacă e retras şi rezervat în societate, în intimitate e o cu totul altă persoană, deschisă şi încrezătoare în sine.

Vărsător

Cuvântul cheie e ‘nonconformism’. Bărbatul din vărsător are foarte mare încredere în sine şi îi place foarte mult să vorbească, chiar dacă uneori exagerează, vorbind doar despre el însuşi. Adoră să experimenteze şi ar pune în aplicare chiar şi cea mai ciudată fantezie.

Peşti

Peştii sunt cel mai instabil emoţional semn al zodiacului. Tânjeşte după un suflet-pereche şi după dragoste necondiţionată, ceea ce de multe ori îl face să fie naiv, lucru de care ceilalţi profită. În intimitate, e creativ şi imaginativ şi cel mai mult apreciază devotamentul partenerei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !