marți, 5 aprilie 2011

Ritualul de noapte al frumuseții

Așa cum tenul primește toată atenția pe timp de zi, și pe timp de noapte există un ritual al frumuseții care trebuie urmat.

1.       Păstrează în camera ta peste noapte, un factor umidificator, cum ar fi, un castron cu apă sau o cană cu apă. Acest lucru va ajuta tenul tău la o mai bună hidratare.
2.       Foarte multe femei dorm cu machiajul peste noapte, și apoi se întreb de ce au ochii atât de obosiți și au începuturi de riduri. Este foarte important ca seara, înainte de culcare, să vă demachiați, și să insistați foarte bine pe machiajul ochilor. După ce v-ați curățat tenul cu demachiant, clătiți-vă fața cu apă călduță, apoi folosiți loțiunea tonică.
3.       Alegeți o cremă hidratantă de noapte specifica tenului dumneavoastră și înainte să vă dați cu ea pe față, umeziți-vă cu puțină apă. Ajutați astfel la hidratarea pielii și la o absorbție mult mai bună a cremei de noapte.
4.       Evitați consumul de alcool noaptea. Alcoolul îl cunoaște toată lumea ca fiind un factor “deshidratant”. Te poți trezi cu ochii umflați și cu roșeață în jurul lor.
5.       Încercați să folosiți fețe de pernă din satin. Când îți atingi tenul de fața de pernă, acesta formează urme din cauza presiunii, urme care mai apoi pot duce la formarea ridurilor. Satinul este un material fin și fără cute și nu îți lasă urme pe față atunci când dormi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !