miercuri, 27 februarie 2013

Trei lucruri pe care bărbaţii le adoră la femei


Bărbaţii nu caută lucruri complicate şi nici nu încearcă să le complice pe cele simple, aşa cum facem noi femeile. Nu fac din ţânţar armăsar şi nici nu stau să analizeze un cuvânt pe toate părţile că poate o fi fost spus cu vreun subînţeles. Aşadar, nu chestiile complicate, ci lucrurile pe care noi le considerăm atât de banale, bărbaţii le văd irezistibile la o femeie.

1. Naturaleţea

Un chip natural şi fără machiaj este de-a dreptul fascinant pentru un bărbat. Bărbaţii nu măsoară frumuseţea în funcţie de stratul de fond de ten, ci în funcţie de lipsa acestuia. Un „bună dimineaţa” spus de un chip natural poate transmite mai mult decât 1000 de gesturi romantice. Încearcă să petreci timp alături de iubitul tău fără să te machiezi, te va răsfăţa şi te va trata ca pe un copil dulce.

2. Zâmbetul

Orice persoană care zâmbeşte emană fericire prin toţi porii. Un bărbat adoră să îşi vadă iubita zâmbind. Atunci când zâmbim, bărbaţilor le este mult mai uşor să ne vorbească. Se simt în siguranţă şi simt o stare de confort deosebită. Dacă vrei să îţi faci iubitul să accepte o propunere de-a ta mai repede, sau să îl faci să îţi povestească problemele lui,  „tratează-l cu zâmbet”. Un ton plăcut face pe oricine mai relaxat...

3. Feminitatea

Da! Bărbaţii adoră „femeile feminine”. Gesturile gingaşe, atitudinea uşor cuminţică, parfumul specific feminin, şi apropourile cu subînţeles sunt lucruri pentru care bărbaţii iubesc femeile.
Poartă-te ca o femeie în societate, acordă-ţi timp pentru a te îmbrăca cât mai feminin, nu în blugi sau pantaloni. Fii frumoasă, zâmbeşte. Bărbaţii adoră aceste aspecte la o femeie.
În afară de comportamentul feminin, bărbaţii sunt captivaţi de o femeie, în primul rând vizual. Şi pentru că sunt atraşi de lenjeriile sexi, hainele mulate, rochiile care scot în evidenţă silueta, nu ar strica să le faci din când în când câte o surpriză.

Sursa foto: via


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !