marți, 5 aprilie 2011

Cum ascundem imperfecţiunile tenului

Nu cred că există vreo persoană pe pământ care să nu fi avut problume cu aspectul tenului şi să nu îşi fi pus întrebarea “Cum ascundem imperfecţiunile tenului?”; astfel am ales să scriu despre aceste afecţiuni şi cum le putem masca.

Tenul reprezintă o carte de vizită, cu condiţia ca acesta să fie perfect, însă cum perfecţiunea rămâne o aspiraţie greu de atins, există anumite trucuri de machiaj care îţi vin în ajutor pentru a estompa, corecta şi camufla orice imperfecţiune a pielii. În primul trebuie să alegem produsele corespunzătoare şi apoi să le aplicăm într-o ordine corectă pentru a da iluzia unui ten lipsit de orice imperfecţiune.

Acneea


În primul rând, pentru camuflarea acneei trebuie să pregătim tenul pentru aplicarea produselor de machiaj.
Primul pas : aplicăm o loţiune de ten fără ulei pentru a curăţa impurităţile ce blochează porii şi excesul de sebum care modifică textura şi aderenţa fondului de ten.

Al doilea pas : Cel mai important produs care nu trebuie să lipsească din trusa persoanelor care au această problemă îl reprezintă concealer-ul verde, care neutralizează culoarea roşie. Pe acesta îl aplicăm cu ajutorul unei pensule (în nici un caz nu punem batonul direct pe acnee, cantitatea de produs va fi prea mare, iar aspectul inestetic) doar pe suprafaţa afectată de acnee.

Click pentru mai multe trucuri


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !