marți, 12 aprilie 2011

Aventurile de-o noapte – tentaţie sau tabu?

Aventurile de-o noapte fac parte din categoria acelor subiecte despre care nu poţi să nu ai nicio părere: fie că eşti totalmente de acord, că ideea te intrigă sau că eşti revoltată până în vârful unghiilor, oricum ar fi, nu poţi să fii indiferentă. În continuare, iată câteva argumente pro şi contra privind aventurile de-o noapte.


PRO

Nevoia de aventură. Hai să recunoaştem, toţi avem nevoie din când în când să simţim că ducem o viaţă palpitantă. Fie conducem cu viteză, fie jonglăm cu timpul pe care îl încărcăm peste măsură, fie încercăm mereu ceva nou, variantele sunt nenumărate, însă scopul e mereu acelaşi: încercarea de a sparge rutina. Iar o aventură de-o noapte este şi ea o alternativă pentru a ieşi din monotonie.

CONTRA

Gustul amar. Evident, dacă ai băut un pahar în plus şi nu te mai interesează ce principii ai când eşti trează, totul e floare la ureche. Însă conştiinţa, bat-o vina, intervine abia la final, iar gustul amar se instalează doar după ce te dezmeticeşti. Întrebarea e: eşti dispusă să-ţi asumi riscul ca la final să regreţi ce ai făcut?

PRO

Adrenalină. Adică, Doamne, cât tupeu ai tu să ajungi acasă la cineva pe care l-ai cunoscut doar de câteva ore şi de al cărei nume nici măcar nu eşti sigură!! Pulsul e dublat de mult, iar tu simţi că lumea e a ta şi că poţi să faci orice…

CONTRA

Risc. Cine ştie peste cine dai? Nu vreau să intru în prea multe detalii morbide, pentru că tuturor ne zboară mintea în aceeaşi direcţie. Totuşi, ca să dau o notă amuzantă punctului ăstuia, gândeşte-te că minunata ta cucerire ar putea începe să plângă în mijlocul acţiunii şi să-ţi povestească cum mama lui nu l-a iubit niciodată. Şi ce te faci atunci?

PRO

Singurătatea. A se citi ”nevoia”. Sexul e o funcţie a organismului şi reprezintă o nevoie absolut normală a acestuia din urmă. Deci, dacă eşti singură de ceva timp, o aventură de-o noapte poate fi răspunsul problemelor tale.

CONTRA

Complicaţii. Dacă termenii sunt clari de la început, nu e nicio problemă. Dar ce te faci dacă unuia din voi îi pică celălalt cu tronc, iar celălalt nici nu vrea să audă de aşa ceva? Adică, să fim serioşi, e o aventură de-o noapte, nu de mai multe la rând.

PRO

Un nou început. Da, o aventură de-o noapte poate fi începutul unei noi relaţii, pentru că e posibil ca a doua zi dimineaţă să luaţi micul dejun (sau prânzul) împreună şi să realizaţi că v-ar plăcea să vă mai vedeţi. Toate bune şi frumoase!

CONTRA

Un nou început… posibil problematic. Eşti sigură că aşa vrei să începi o nouă relaţie, în urma unei aventuri de-o noapte? Pentru că faptul că în acea noapte fatidică ai cedat tentaţiei atât de uşor (chiar dacă poate a fost pentru prima dată în viaţa ta) se poate întoarce împotriva ta, în sensul că e posibil ca iubitul tău nu simtă niciodată că poate să aibă încredere în tine.

Un comentariu:

  1. O curva (amanta) nu are doar unul, are mai multi si cauta si mai multi. O cheie care deschide orice usa e super dar un lacat care poate fi deschis de orice cheie e o curva! Multe fete, femei sunt amante (curve) pentru ca duc lipsa de creier si iubire parinteasca si poate ca multe fete sunt curve si din cauza prostilor care nu mai condamna curvele care s-au pricopsit din "opt-uri si surub-uri".

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !