joi, 14 februarie 2013

Machiajul strident al buzelor şi al ochilor


Când aplicăm fardul pe faţă, clar trebuie să alegem ce vom scoate în evidenţă. Ochii sau buzele. Niciodată amândouă că vom fi mici circărese. Dar când e bine să ne machiem strident buzele şi ochii?

Categoric ochii unei femei atârnă greu în cv-ul vizual al atracţiei. Doar că ochii pe care atârnă şi mult fard în toiul dimineţii... o iau la vale în balanţă. Un bun exemplu este Monica Bahmuţeanu. Nu a zis nimeni că nu e frumuşică sau nu-i stă bine, doar că machiajul strident pe timp de zi este exclus. Este prea mult! Şi mai ales că naturaleţea este la mare căutare în zilele noastre.

Dacă nu poţi rezista fără fard la ochi, încearcă pe cât posibil să foloseşti nunanţe pale, naturale, care să nu sară în evidenţă.
Pe timp de noapte, nimeni nu îţi mai interzice nimic. Deşi ar trebuii să ţii şi acolo cont de câteva detalii. Dacă te duci seara la un bowling... nu prea e recomandat să îţi aplici ultimul tip de machiaj cameleon.

Ultima regulă: Nu îţi contura şi buzele şi ochii strident. Iar vei deveni o mică circăreasă.
Ziua, pentru un machiaj natural poţi  să aplici un ruj mai strident. Însă dacă nu te-ai putut abţine să nu-ţi aplici fard pe ochi, alege mai degrabă un ruj natural.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !