marți, 12 februarie 2013

Este bine să îţi arăţi afecţiunea în public?


Poate te-ai îndrăgostit iremediabil şi ţi se pare că este bine să îţi arăţi afecţiunea în public. Defapt, nu numai că ţi se pare ok, dar nici nu mai judeci iar limitele tale... nu au limite!
Ştim cu toţii că atunci când ne îndrăgostim ne bombardăm partenerul cu afecţiune, dar nu o facem pentru el, ci pentru noi. Pentru că ne face plăcere. Iar apelativele „iubiţel”, „bombonel”, „iepuraş”, „puiuţ”, etc. sunt la ordinea zilei.


Este cineva interesat de gesturile tale siropoase?


Răspunsul este NU. Nimănui nu-i place să vadă pe stradă cum doi porumbei îndrăgostiţi se sărută cu pasiune. Este de-a dreptul hilar să vezi cum două persoane mai au puţin şi fac sex pe o bancă în parc. De aceea s-a inventat cuvântul „intimitate”. Folosiţi-l cu încredere!
Locurile publice, deci imediat cum ai părăsit incinta în care locuieşti, sunt locuri în care te expui 100 %. Într-o cafenea unde poate intra oricine, într-un bar, într-un mall, în parc, în piaţă, etc., oamenii pot privi la tine mult şi bine. Caracterul tău, hainele tale, comportamentul în societate, etc.
Bineînţeles că nu eşti obligat să faci ce îţi spune cineva, iar cui nu-i convine ce faci... să nu se uite!
Dar gândeşte-te că şi tu ai fii dezgustat dacă vezi cum un cuplu se tăvăleşte pe o bancă în faţa ta şi a copilului tău.


Suntem condiţionaţi să nu ne arătăm afecţiunea în public?               


Bineînţeles că nu. Doar că trebuie să faci totul cu măsură şi în limita bunului simţ. Nu a zis nimeni că nu îţi poţi ţine de mână persoana iubită sau că nu-i poţi fura un sărut.
În concluzie, este bine să îţi arăţi afecţiunea în public, dar nu exagera prin gesturi romantice care exprimă clar obscenitate şi vulgaritate.

Sursa foto: www.sxc.hu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !