vineri, 15 februarie 2013

Ce nu trebuie să lipsească din portfardul unei femei



Igiena zilnică este foarte importantă. Bărbaţii se apară în general cu replici de genul „Voi vă machiaţi în fiecare zi, de aia arătaţi bine”. Şi ce e rău în asta? Dacă nu ne-am machia ar fi mai frumos?
O femeie trebuie să fie îngrijită şi atentă la orice detaliu. Iar pentru asta nu are nevoie decât de 10 minute în fiecare dimineaţă.

1. Cremă de zi

După ce te-ai demachiat şi ţi-ai curăţat tenul de impurităţi este impeduos necesar să îţi aplici un strat de cremă pe faţă. Asta pentru a-ţi hidrata pielea şi a o proteja de expunerea la lumină. Şi pe lângă asta, fondul de ten se va aşeza mult mai bine pe ten dacă aplici cremă înainte.

2. Fond de ten

Necesar pentru a ascunde micile defecte. Dacă ai un ten perfect nu înseamnă că fondul de ten trebuie să lipsească din trusa ta de machiaj. Poţi opta pentru unul cu putere de acoperire foarte mică dacă nu ai nevoie să estompezi ceva. Pe lângă definirea machiajului, fondul de ten îţi protejează şi faţa de bacterii şi nu le permite acestora să intre în pori. Bineînţeles, cu condiţia de a te demachia seara.

3. Pudră de faţă

Pudra de faţă trebuie aplicată după ce te-ai dat cu fond de ten. Dacă nu o foloseşti, faţa ta va fi lucioasă iar fondul de ten se va întinde şi va arăta neuniform. Câteva pensule de pudră şi gata!

4. Rimel şi Blush

Blush-ul nu este chiar un must have. E doar estetic să nu fii albă pe toata faţa, ci să ai şi o pată de culoare. Dar dacă nu îţi place nu trebuie să îl foloseşti neapărat. La final, aplici rimelul şi gata ! Poţi ieşi afară din casă cu un aspect îngrijit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !