marți, 12 februarie 2013

Ce pot cumpăra banii?


Din nefericire, ce pot cumpăra banii astăzi nu mai reprezintă doar bunuri. Banii cumpără personalitatăţi şi vând suflete. Niciodată nu sunt suficienţi şi toată lumea fuge după ei.
Socializarea se face şi ea pe bani. Că nu mai stăm de vorbă acasă, la o cafea. Ori stăm de vorbă pe net, ori la telefon, ori într-o cafenea. Şi toate costă bani.

Relaţiile de cuplu

La prima întâlnire, patru femei din cinci sunt interesante de următoarele lucruri, enumerate fix în ordinea importanţei lor. Ce maşină are tipul, ce funcţie deţine, ce afaceri desfăşoară, cum arată.
Nici nu mai contează cum gândeşte, ce vorbeşte, ce spune, cum te înţelegi cu el sau ce aveţi în comun.
Şi cum va decurge o astfel de relaţie? Ce mai e normal şi frumos în această relaţie? Bărbatul e fericit, că are o super piesă lângă el, nu contează ce valori are ea, iar femeia e fericită, că are bani să-şi cumpere ce vrea.
Iar aici s-a ajuns din vina bărbaţilor care îşi doresc lângă ei femei frumoase, lucrate la sală, cu botox şi extensii superbe, fără pic de creier. Pentru că majoritatea bărbaţilor sunt superficiali şi sunt atraşi strict de aspectul fizic, au ajuns să fie folosiţi de femei drept sursă principală de venit.
Păi... vă urez o relaţie fericită!

Personalitatea

Un om sărac nu va avea niciodată curajul să aibă o personalitate puternică. Din nefericire, tocmai ruşinea şi timiditatea de a se remarca îl fac să rămână sărac. Dacă persoanele bogate au o tărie de caracter de invidiat şi sunt mereu în centrul atenţiei, cei care nu au suficienţi bani cu greu realizează că trebuie să fie mai curajoşi.
Încă odată, un punct pentru bani.

Principiile

Din păcate, banii pot cumpăra şi principiile. Calci pe cadavre pentru o viaţă împlinită, pentru că totul costă bani. Trebuie să mănânci, să te îmbraci şi să-ţi plăteşti datoriile. Toate costă bani.
Dacă nu ai o minte mai ageră să produci singur bani, apelezi la orice mijloc posibil pentru a-i avea. Chiar dacă înseamnă să îţi încalci principiile morale...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !