miercuri, 13 februarie 2013

Te-ai duce singur în oraş?


Recunosc că nu sunt genul care ar ieşi singură în oraş. Nu mi s-a întâmplat decât odată, şi asta pentru că eram pe fugă şi vroiam să mănânc ceva rapid. Şi m-am oprit la o autoservire.

În schimb am văzut nenumărate persoane singure la masă, la cafea sau la prânz. Ba chiar m-am întâlnit cu o cunoştinţă la cinema, şi era singură.

Dacă toţi prietenii sunt ocupaţi şi tu chiar ai chef să bei o cafea, să mănânci ceva sau chiar să vezi un film, te-ai duce de unul singur în oraş? Dar la club?

Îţi este afectată imaginea cu ceva dacă eşti văzut singur în locurile unde oamenii preferă de obicei să meargă în grup ?
Voi ce aţi face? Ce părere aveţi despre astfel de ieşiri? Şi nu în ultimul rând, te-ai duce singur în oraş, dacă nimeni nu e disponibil să vină cu tine?

Sursa foto: via




Un comentariu:

  1. La cumparaturi s-a intamplat sa mai merg si singura, desi, recunosc, nu imi place. In club clar nu as merge singura :)) Am observat ca de cele mai multe ori ne dorim sa mergem insotiti in oras, nu inteleg exact de ce...cred ca depinde de fiecare, pana la urma. Cand eram mica, tin minte ca daca ma trimiteau ai mei pana in colt la magazin, preferam sa-mi sun o prietena care statea la doua strazi distanta sa o chem sa vina cu mine, decat sa merg singura...Doamnee!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !