marți, 19 februarie 2013

Playlist-ul care îţi va schimba viaţa

Muzica ne relaxează, muzica bună, desigur. Melodiile şi hiturile care nu vor "îmbătrâni" niciodată vor fii mereu o sursă de inspiraţie şi o oază de linişte pentru noi toţi. Iar melodiile pe care vi le propun să le ascultaţi, deşi cei mai mulţi dintre voi le cunoaşteţi deja, cu siguranţă că vă vor schimba viaţa.
Enjoy!


1. Bon Jovi - It's my Life

Nu are cum să nu-ţi tresară niciun fior când asculţi această melodie. Ce ne învaţă? Să ne trăim viaţa, acum, aici. Şi pe bună dreptate, căci timpul care trece nu ni-l mai oferă nimeni înapoi. Din păcate secundele trec nevoit, iar noi nu avem o telecomandă să punem "pause".


2. Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Dacă ai ajuns să simţi că ai face orice pentru persoana iubită înseamnă că eşti cu adevărat fericit. Să trăieşti sentimentul de iubire este un lucru magic. Când simţi că ţi se înmoaie picioarele de dragul cuiva, să fii convins că se numeşte iubire. Iar noi, astăzi, cu greu mai reuşim să trăim acest sentiment.


3. Simple Plan - This Song Saved my Life

Eşti în impas? Mulţumeşte-le tuturor celor care te-au învăţat de la viaţă. Mulţumeşte că ai suferit iar acum ai devenit mai puternic. Mergi mai departe.


4. Jessie J - Who You Are

Nu îţi pierde niciodată înccrederea în tine. Într-adevăr viaţa este complicată câteodată, însă dacă eşti mulţumit de ceea ce eşti vei reuşi să găseşti calea spre succes. "It's ok not to be ok", cel mai frumos mesaj pe care îl poate transmite această melodie. Este în regulă să nu fii în regulă câteodată...


Şi un cover după această melodie. O voce de milioane !


5. Fun - We Are Young - Acoustic Cover by Madilyn Bailey

Astăzi eşti tânăr. Simte şi fă tot ce îţi trece prin cap. Pentru că nu contează cum arăţi în exterior, nu contează vârsta ta, contează cum te simţi şi ce arăţi.





2 comentarii:

Părerea ta contează !