luni, 18 februarie 2013

Cinci lucruri pe care nu le-aş mai încerca vreodată


Personal sunt de părere că nu ar trebui să îţi pară rău de ce ai făcut, ci de ceea ce nu ai făcut la timp. Nici acum nu îmi pare rău de anumite greşeli pe care le-am făcut în trecut, însă un lucru este cert: Nu le-aş repeta niciodată!

Sigur aţi încercat în viaţă multe lucruri care s-au dovedit, mai apoi, un eşec total. Fie că e vorba de mâncare, băutură sau alte activităţi, trebuie să aveţi cel puţin unul care v-a lăsat un gust amar. Iată lista mea preţioasă cu lucruri la care nu m-aş mai întoarce niciodată.

1. Fructul Durian

Cel mai excentric fruct exotic pe care l-am gustat vreodată şi pe care nu l-aş mai gusta în veci!
Nu ştiu dacă l-aţi încercat sau dacă aţi auzit de el, dar este groaznic. Mirosul lui se aseamănă cu cel al unei gropi de gunoi sau chiar al unui cadavru în putrefacţie. Depinde de fiecare cum îi percepe mirosul, dar cert este că nici măcar gustul nu se încadrează la „comestibil”.
Se găseşte cel mai des în Asia şi este renumit pentru proprietăţile lui nutritive, însă merită să fii „sănătos” indiferent de preţ?

2. Ulei volatil pe post de ulei de baie

Când eram puştoaică îi citeam pe ascuns revistele mamei de frumuseţe. Nu ştiu ce Dumnezeu am citit, dar cred că am luat-o de la dreapta la stânga căci a ieşit un fiasco total. Ce am reuşit eu să înţeleg a fost că uleiul pe care îl folosea mama la Aromatheraphy îmi va înmiresma pielea dacă îl pun în apa din cadă. Doar că m-am ales cu o erupţie de toată frumuseţea şi cu nişte usturimi ale pielii de mi le aduc şi acum aminte! Bine că nu am păţit nimic grav, ci doar o iritaţie care a trecut repede... Dar cu siguranţă dacă mai citeam două rânduri puneam toată sticluţa de ulei iar acum mă puteam mândri liniştită cu frumoasa mea colecţie de cicatrici.

3. Cinci tipuri de alcool într-o seară

Cine n-a făcut-o pe asta? Vă mai amintiţi primul revelion unde erau pe masă nenumărate feluri de alcool? Păi cum să nu le încerci pe toate?
Eu nu am rezistat tentaţiei şi m-am îmbătat crunt cu vin, votkca, whiskey, gin şi coniac. Şi vai...cine-o mai bea vreodată! O săptămână mi-a luat să îmi revin din mahmureală şi sigur a fost una din lecţiile vieţii. Niciodată să nu amesteci alcoolul! Dacă vrei să te îmbeţi neapărat, nu te avânta spre colecţia de băuturi colorate din bar. Consumă un singur tip de alcool toată noaptea. Cu siguranţă nu-ţi va lua o săptămână să-ţi revii.

4. Spinning

Chiar îmi place să fac sport şi să încerc orice este nou. Doar că, în urma a vreo trei şedinţe de spinning m-am decis că nu-i de mine! Aproape mi-am învineţit complet picioarele şi nici nu mai puteam să stau în fund. Cu tot cu echipament special de spinning!

5. Gătitul prăjiturilor

Mi se pare o adevărată artă. Am încercat de trei ori: Tartă cu fructe, tort cu fructe şi chec. Fiasco la a treia! Cu tarta nu m-ar fi primit în avion căci o considerau armă albă, tortul arăta ca nişte resturi pentru porci amestecate cu fructe înmuiate, iar checul putea fi refuzat şi el în avion.

Care este cel mai mare fiasco al vostru ? Ce n-aţi mai repeta niciodată?


Un comentariu:

  1. Ce n-as repeta? tarta cu mere care a iesit beton, chiar ca betonul! nu as mai inchiria camere la pensiuni neverificate pe forumuri, nu as mai fuma....dimineata devreme! hoho...lista ar mai fi!.....:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !