vineri, 25 martie 2011

Johan Theorin – Ecouri de dincolo de moarte


A dispărut un băiețel din insula suedeză Ӧland
S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă. Mama lui, Julia Davidsson, și familia l-au căutat peste tot. Nu au mai găsit nici cea mai mică urmă.
Acum, tatăl Juliei a primit un pachet prin poștă. În el, învelită cu grijă, se află una dintre sandalele lui Jens – cu care băiețelul era încălțat în acea ultimă dimineață din viața lui.
De douăzeci de ani, Julia trăiește o suferință paralizantă. Nu are de ales: trebuie să se întoarcă pe insula pe care spera că a lăsat-o în urmă pentru totdeauna și să-și revdă tatăl care a reuzat mereu să creadă că Jens e mort.
Cei doi încep să pună cap la cap frânturi din trecut, să caute indicia, să discute cu locuitorii insulei despre acea zi, trezind la viață suspiciuni de mult adormite și făcând o legătură șocantă cu un notoriu caz de crimă din istoria Ӧland-ului.
Julia se vede astfel nevoită să înfrunte adevăruri pe care nu și le-ar fi imaginat vreodată – despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi din septembrie, în urmă cu douăzeci de ani, despre cine i-ar fi putut ieși în cale micului Jens, în ceață, și despre cum e posibil ca un copil să dispară fără urmă.. până acum.
“Ecouri dincolo de moarte” a fost vândut în peste 20 de țări. Poate fi achiziționată împreună cu Gazeta Sporturilor începând de Miercuri, 23 Martie 2011, la prețul de 13,99 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !