luni, 28 martie 2011

Dezvăluiri șocante - VIDEO – Irinel Columbeanu a postat 4 clipuri pe youtube !

Irinel Columbeanu a postat pe youtube 4 clipuri în care mama Monicăi face dezvăluiri șocante. Ce-i drept, probabil Monica Columbeanu își va pierde și mama și fiica.
Foarte urât din partea unei mame să facă așa ceva…dar foarte urât și din parte Monicăi să se comporte astfel cu fetița ei.
Domnul Irinel, a demonstrat prin acest mod cât de răzbunător poate fi. Numai un om foarte frustrat poate recurge la asemenea metode de a ataca pe cineva.
De comentat nu este foarte mult, astfel că vă las în “compania” celor 4 video-clipuri postate de Irinel Columbeanu.

Veronica, despre Irina si Monica Columbeanu ( partea I )



Veronica, despre Irina si Monica Columbeanu ( partea II )







Veronica, despre Irina si Monica Columbeanu ( partea III )



Veronica, despre Irina si Monica Columbeanu ( partea IV )

3 comentarii:

  1. le-am vazut.si daca e adevarat ce zice doamna,urat din partea Monicai.Oricum e proasta ca a divortat.Putea face ce vrea si sa fie in continuare cu el si cu banii lui.Sa nu mai vorbim ca ii face rau fetitei si ca nu asa se face un divort(iei si cada din casa si nici nu l a anuntat pe Irinel ca divorteaza a auzit din presa)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea cred o iota din ce spune. Eu cred ca a luat o gramada de bani pentru inregistrarea asta si cu asta basta. O mama nu vorbeste asa despre fiica ei!!! O apara pana in panzele albe eu asa zic. Pentru ce sa se planga la Irinel? ca irinel sa divorteze de ea sa ramana pe drumuri? Hai sa fim seriosi. Si cand are vreme Monica sa isi bata fata, sa o traga de par? Are ea vreme toata ziua de fata ei? Pe naiba...cred ca o vede dimineata si seara si cu asta basta. Adica a stiut Irinel inainte de cearta sa o puna pe asta sa vorbeasca si sa o inregistreze taman acum acum.
    nesimtita...a luat bani pentru filmarea asta.
    HALAL MAMA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca intotdeauna, adevarul e undeva la mijloc... oricum, cert e ca puteau sa nu transforme tot divorul asta intr-un show mediatic, pentru ca singura care are cu adevarat de suferit e fetita...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !