duminică, 27 mai 2012

România a gafat-o ! "Zaleilah" este un talmeș-balmeș global


Reprezentată de trupa Mandinga, cu melodia Zaleilah compusă de Costi Ioniță, România s-a clasat pe locul al 12- lea în finala concursului Eurovision.
Agenția de presă Associated Press a declarat că melodia "Zaleilah" este un talmeș-balmeș global: trompete cubaneze, salsa, frenezie țigănească, chiar și cimpoaie.
Interpretarea slabă a Elenei Ionescu a adus un numar de 71 de puncte, dintre care 12 puncte le-am primit de la Republica Moldova, zece puncte din clasamentul Spaniei, România neregăsindu-se în primele trei poziții din clasamentul altor țări.
România a mai primit câte șapte puncte din partea Italiei și Greciei, șase din Israel și Azerbaidjan, cinci puncte de la Irlanda și câte patru puncte din Portugalia și Turcia.
Concursul ce a avut loc sâmbată seara la Baku, Azerbaidjan, a fost câștigat de reprezentanta Suediei,  cu piesa "Euphoria", interpretată de Loreen.
Cu un total de 372 de puncte, Suedia a condus detașat concursul.Pe locul doi s-a situat Rusia, cu un total de 259 de puncte, iar pe locul trei Serbia cu 214 puncte.
Eurovizion 2013 se va organiza în Suedia. Înainte de ediţia din acest an, Suedia a câştigat ultima oară concursul în 1999. Astfel, Suedia va prelua îndatoririle de gazdă a Eurovisionului pentru anul viitor. Datele ediţiei din 2013 au fost deja anunţate, semifinalele urmând să aibă loc pe 14 şi 16 mai, iar finala pe 18 mai.
Sa sperăm că România va fi mult mai bine reprezentată la concursul de anul viitor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !