joi, 31 mai 2012

Unul dintre cei mai bogaţi români a murit în accident rutier



Alin Popa, milionar din Top 300, a murit ieri după-amiază, într-un accident de circulaţie. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 59, între Şag şi Jebel.
Poliţiştii timişeni susţin că Alin Popa a avut viteză foarte mare când a încercat să facă o depăşire periculoasă, moment în care s-a ciocnit frontal de autotrenul macedonian. Mercedesul S 420 s-a făcut zob când s-a izbit în plin de tirul care venea pe sensul opus, transformându-se într-un morman de fiare.
A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate, însă, în urma impactului, Popa a murit pe loc. De asemenea, bărbatul care se afla la volanului vehiculului de mare tonaj fost transportat cu o ambulanţă la spital, fiind lovit la cap. Martorii povestesc că Alin Popa mergea cu viteză foarte mare. După impact, maşina în care se afla acesta a părăsit partea carosabilă şi a luat foc.
Alin Alexandru Popa avea 42 de ani şi era patronul grupului de firme Edy, unul dintre cei mai importanţi afacerişti de pe piaţa transportatorilor. În Topul Capital, publicat anul trecut, Popa ocupa poziţia 52, cu o avere estimată la 120-125 de milioane de euro.

Numărul accidentelor de circulaţie este în continuă creştere, mai ales a celor grave, soldate cu morţi  şi răniţi. Statisticile arată că principalele cauze ale producerii accidentelor sunt viteza excesivă şi conducerea imprudentă.
Traficul din România este un real concurs de agresivitate, vulgaritate şi teribilism.
Oare când vor înţelege participanţii la trafic că este mai important să ajungi la destinaţie în siguranţă decât să nu ajungi deloc?
„STOP accidentelor, VIAŢA are prioritate!”- Acestea nu sunt simple cuvinte. Ar trebui sa fie un motto pe care să îl avem în minte când urcăm la volan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !