miercuri, 30 mai 2012

Cinci trucuri pentru a părea mai slabă

Pantalonii aceştia îmi vin prea strâmţi, nu mă fac să par prea grasă?
Mă face rochia asta să par grasă?
Pentru că vara ne bate la uşă, iar noi încă nu am apucat să ajungem la  silueta mult dorită, vom încerca să apelăm la câteva trucuri pentru a putea defila în voie în locurile noastre preferate.

1. Nu purta haine prea strâmte!
Hainele mulate vor atrage atenţia asupra zonelor unde s-a acumulat grăsime în exces, iar acesta nu este efectul pe care noi ni-l dorim. Hainele strâmte pot fi purtate doar în anumite zone unde considerăm că avem un punct forte şi dorim să-l punem în evidenţă.

2. Poartă pantofi cu toc
Pantofii cu toc sunt un must have în ţinuta ta atunci când vrei să creezi un efect de subţiere a siluetei. Aceştia au darul de a ne face să părem mai slabe, cochete şi înalte.

3. Foloseşte accesorii
Accesoriile pot scoate din anonimat o simplă ţinută, însă, cel mai important, ele pot atrage atenţia de la zonele cu probleme. O broşă mare în piept, o fundiţă colorată în păr, sau un simplu şal pe spate, poate face diferenţa. Bineînţeles, nu uitaţi să nu exageraţi cu accesoriile, asta ca să nu cădeţi în cealaltă extremă... a penibilului.

4. Evită folosirea materialelor în exces
Daca ai un bust mare nu este recomandat să porţi volănaşe sau alte detalii similare care vor încărca şi mai mult zona pe care dorim să o ascundem. Nici dungile orizontale nu sunt o opţiune tocmai bună pentru persoanele un pic mai plinuţe.

 5. Atenţie la talia pantalonilor sau a fustelor
Chiar daca unele articole vestimentare vin bine pe şolduri şi picioare, trebuie să luăm în calcul un aspect foarte important şi anume să nu ne strângă în talie, pentru că vor împinge grăsimea în afară.

Hainele pot ajuta pot ajuta în măsură în care noi dorim ca ele să ne ajute, prin alegerea materialelor, culorilor şi a croielii, stilul, atitudinea şi caracterul completează în mod diferit fiecare ţinută.
„Moda este în acelaşi timp fluture şi omidă. Fii o omidă supusă în lumina zilei şi un fluture bezmetic în întuneric. Nimic nu poate fi mai monoton decât un miriapod şi nimic mai adorabil decât un fluture. Există rochii care se târăsc şi rochii care flutură. Fluturele nu va zbura la cumpărături, aşa cum nici miriapodul nu se va târî alene la bal”. Coco Chanel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !