marți, 12 iunie 2012

Fly Project pregătită să spargă din nou topurile Toată lumea îl va asculta în maşină în drum spre mare şi cu siguranţă fiecare dintre noi ne vom regăsi în versurile lui, noul single Fly Project se numeşte „Back în my life” şi este o noua producţie Fly Records, alături de casa de discuri Roton.

Deşi fiecare piesă a lor a cucerit topurile în foarte scurt timp, Tudor şi Dan se declară mai încrezători că niciodată în noua producţie: „Este poate cea mai bună piesă a noastră de până acum. Credem în ea MAXIM” declară Tudor. 
„Back în my life” a apărut dintr-un mix de stări şi sentimente transmise de către băieţii de la Fly Records - Dan Denes, Tudor Ionescu, alături de Tudor Parghel şi Silviu Tudor, din trupă Sunset54 - într-o seară de lucru la studio: „Pe noi ne inspiră tot: toate întâmplările noastre, tot ce se întâmplă în jurul nostru,  toate discuţiile dintre noi pot ajunge o idee. Apoi o piesă” spune Tudor.
 e această data, băieţii au ales să lanseze piesa direct pe pagina oficială de Facebook a trupei Fly Project, urmând să filmeze un videoclip în cel mai scurt timp.

Back în my life:  https://www.youtube.com/watch?v=wzfZG_WpwFs&hd=1
Facebook - http://www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL
Youtube - http://www.youtube.com/uşer/FlyRecordsOfficial
   

Un comentariu:

 1. Such a great post!!!

  I'd like to keep in touch with you.
  What do you say about following each others blog via gfc and bloglovin?

  Let me know! Kisses,

  www.nicoleta.me

  RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !