vineri, 24 iunie 2011

Să bârfesc cu tine

Să bârfesc cu tine despre toate lucrurile care îmi trec prin cap, este mai frumos decât să mănânc o  înghețată cu frișcă în cea mai fierbinte zi de vară.

Să bârfesc cu tine despre rochia aia urâtă cu care m-am îmbrăcat la prima nuntă la care am fost, este mult mai frumos decât  atunci când te bagi în pat, în așternuturi proaspete, după ce ai făcut un duș și te-ai dat cu multă cremă. 

Să bârfesc cu tine despre ce ai făcut azi, este mult mai dulce decât cafeaua mea cu frișcă și scorțișoară, mult mai albastru decât este cerul într-o zi senină cu mult soare, mult mai colorat decât este curcubeul după ploaie. 

Să bârfesc cu tine despre greșelile noastre, îmi oferă o senzație mult mai răcoroasă decât aerul condiționat când afară sunt 35 de grade. 

Să bârfesc cu tine despre frumusețea noastră, este mai bun la gust decât pastele mele preferate. Miroase mult mai frumos decât zambilele roz specifice primăverii. Este mai frumos decât un bronz perfect auriu.

Să bârfesc cu tine despre temerile mele, este mult mai amuzant decât un film cu Jim Carrey. Este mult mai picant decât o aripioară de la McDonald`s și mult mai auriu decât aurul.

Să bârfesc cu tine despre ziua mea proastă este mult mai îndrăzneț decât părul roz, este mult mai comod decât un fotoliu, mult mai fierbinte decât un șemineu și mai pișcător decât o înțepătură de țânțar.

Să bârfesc cu tine despre jocul de șah, este mult mai frumos decât să ne jucăm șah. Este mai fin decât pielea unui bebeluș și mai catifelat decât catifeaua.

Să bârfesc cu tine despre ultima noastră plimbare, este mai frumos decât verdele crud al munților. Este mai lin decât o apă stătătoare, mai clar decât invizibilul, mai romantic decât trandafirii, mai scump decât cel mai prețios metal din lume, și mai luminos decât soarele.

Să bârfesc cu tine despre shopping, e mai frumos decât un vis frumos cu iepurași, e mai frumos decât un chip de înger și provoacă mai multă dependență decât semințele.

Să bârfesc cu tine despre noi, este mai valoros decât punctajul maxim la examen, mai ascuțit decât vârful acului, mai rotund decât un cerc, mai dulce decât zahărul, mai sclipitor decât diamantele și mult mai frumos decât perfecțiunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează !