luni, 2 mai 2011

Produsele apicole, elixir al frumuseții

Mierea
Mierea, este un produs natural complex, format din zaharuri, fermenți, proteine, hormoni, magneziu, substanțe minerale, calciu, fosfor, potasiu, sulf și fier. Datorită proprietăților hrănitoare, mierea dă pielii suplețe și previne apariția ridurilor, ajută la redarea elasticității pielii fiind indicată pentru orice tip de ten.
Ea poate fi amestecată cu gălbenuș, suc de fructe, amidon sau argilă pentru diferite măști. De asemenea, pe lângă proprietățile miraculoase pe care le are asupra frumuseții, mierea este cel mai bun îndulcitor existent pe piață.
Lăptișorul de matcă
Lăptișorul de matcă este un produs glandular secretat de albinele tinere, care hrănesc matca. Tratamentul local cu acest produs normalizează funcțiile pielii indiferent de tipul de ten.
Măștile cu lăptișor de matcă sunt și ele la fel de bune ca mierea în combaterea ridurilor. Se prepară amestecând un albuș de ou cu 3-4 picături de lăptișor de matcă.
Polenul
Polenul conține cel puțin 18 aminoacizi, vitaminele A,E,D și C, acid pantotenic, biotină, enzime și oligoelemente cum ar fi potasiu, magneziu, calciu, cupru, fier.
Polenul este vital pentru regenerarea și întinerirea pielii. Dacă amestecați în masca dumneavoastră obișnuită 4-5 g de polen și lăsați acest amestec să acționeze timp de 20 de minute, rezultatele unei pieli mult mai fine vor fi vizibile chiar de la prima aplicare.

Un comentariu:

  1. Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-masini.in/category/11/Jocuri-de-gatit cu titlul Jocuri de gatit si linkul http://www.jocuri-barbie.in cu titlul Jocuri barbie ,apoi astept datele site-ului tau ca sa te adaug pe jocuri-joculete.org pr3 si pe viitorulinromania.blogspot.com . Iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează !